چرا در دین اسلام و ادیان توحیدی ازدواج با محارم حرام است؟
درس نامه فقه تحلیلی، انتشارات مختومقلی فراغی، مولف؛ محمد عبدالصمد(صمد)بدراق نژاد؛
چرا در دین اسلام و ادیان توحیدی ازدواج با محارم حرام است؟
حرام بودن ازدواج با محارم یکی از زیباترین اصول انسانی است که در همه ملل مشترک می باشد، اگر ازدواج با محارم جایز بود، افراد انسانی به بیماری های وراثتی دچار می شدند و به مرور نسل انسان از بین می رفت.
توضیح اول؛
بسیاری سوال خواهند نمود، اگر ازدواج با محارم در انسان ها از بدو پیدایش و خلقت حرام باشد، ازدیاد نفوس بشری چگونه امکان پذیر شده و انجام یافته است؟ در جواب باید گفت در این باره در آیات قرآن نظریه انواع درباره خلقت انسان ها مطرح شده است، قال الله تعالی؛ ما انسان ها را قبیله قبیله و تیره تیره آفریدیم، تا یکدیگر را باز شناسند، همانا گرامی ترین شما نزد خداوند با تقوا ترین شماست. لازم به توضیح است، شکافتن چگونگی تعدد یافتن انسان ها یکی از دشوارترین مسائل فقهی، کلامی و عقلی در دین اسلام و همه ادیان می باشد، امید است علم ژنتیک در عصر فراصنعتی این معما را حل کند و علمای جهان اسلام و ادیان توحیدی را یاری رسانند.
توضیح دوم؛
در شرع حیا وجود ندارد.
توضیح اول؛
دوستی برایم چنین گفت قطب شمال ۶ماه شب و۶ماه روز است،حکم اوقات نماز های پنجگانه چگونه خواهد بود؟
حکم خداوند برای انسان درهرچیزی درصورتی جاری می شود که دروسع افراد انسانی باشد وبتوانند آن را انجام دهند اگر نتوانند انجام بدهند تکلیفی از مکلّف بازخواست نمی شود،درایامی که در قطب شمال ۶ماه روز است،تحت هیچ شرایطی شرایط بجا آوردن نماز ظهر و نماز عصر ازبین نمی رود،خداوند برای اقامه نماز ظهر در قرآن کریم تاکید بسیار نموده است،برای مسلمانانی که به قطب شمال مسافرت می کنند با بجا آوردن نماز ظهر و عصر سایر نماز ها را می تواندقضا کند.
توضیح دوم؛
قال الله تعالی؛
ای رسول ما قرآن را برای بیان هرچیزی بر تو نازل کردیم.
توضیح سوم؛
قال الله تعالی؛
لایُکلّفُ الله نفسا الاوسعها
ترجمه؛
خداوند هیچ کس را تکلیف نمی کند مگر به قدر توانایی او.